JULIETTE

Eftersom Marie bara älskar och avgudar den underbaraste hingsten av dem alla, knabstruppern Zeb SKN 2 och vår gamla ponny, Sabina tyvärr inte tog sig efter betäckning 2005 så köpte vi den tuffa lilla Juliette.

 

Hennes mamma är vår fantastiska welsh ponnyn Fanny och pappa är då knabstrupper hingsten Zeb.

 

När han det året, Juliette fötts, släpptes till sin flock, blev stona som tokiga och fjantade och var rädda, MEN inte en, inte! Juliette sprang ur sin flock och rakt efter sin pappa och JAGADE runt honom en stund! Men hon är världens underbaraste och snällaste. Hon blir överlycklig så fort det är ”hennes tur".

 

Hon är nu efter värsta tonårs perioden är över en PÄRLA och duktig, snabbtänkt och lättlärd. Hon tycker det är jätteroligt att bli riden och pigg som attan. Hon gör basic i ridningen bra och vi har startat 2 gånger i clear round hoppning och fått en rosett!

Hon har under 2015 varit med på uppdrag på Sparreholms hästanläggning under ARena2015, där hon invigde och hade uppvisning i beridet bågskytte. Hon var också med på SM i beridet bågskytte där hon slutade på plats 16 med husse!

 

Sensommaren -15 råkade Jullan halka i leran och fläkte sig på höger bak, det har gjort att hon sedan dess bara går i hagen och hon verkar tyvärr inte bli bättre.

Scrolla nedåt för kolla på Jullans kort

Hem

Hästarna

 

Juliette har en lustig grej att alltid sitta en stund innan hon reser sig, efter att ha legat ned!

 

Juliette och jag på clear round 2013

Juliette & jag på tur.

Juliette älskar att leka i paddocken.

Klicka här om du är intresserad av att veta vår filosofi om hästar & ridning.