Idag har vi dessa hästar....

 

BEAUTY

Född 2007

E: Zeb SKN2

U: Sussen

JULIETTE

Född 2006

E: Zeb SKN2

U: Fanny

IRIAS

Född: 1994

PALETTE

Född 1999

E: Zeb SKN2

U: Sussen

CYBER

Född: 1999

BEAUTY

Hon är en väldigt självsäker och förmer dam, (läs bitch) som älskar människor, så länge de tittar på henne, kelar och talar om hur vacker hon är! Fast be henne om att jobba, göra saker, då kommer det fram en djävul bakom ena örat och två bakom andra!

Beauty kom den 11/6 2015 och har under denna tid gjort ytterst lite hos oss ännu, men Kenta rider henne ut i skog och mark i alla gångarter och det funkar jättebra!

 

JULIETTE

Har vi ägt sedan det året hon föddes.

Sensommaren -15 råkade Jullan halka i leran och fläkte sig på höger bak, det har gjort att hon sedan dess bara gick i hagen till Februari 2018 och då hon visade klart och tydligt att hon inte längre klarade av att jobba på böjt spår i paddock och manege, så beslutade vi att hon tillsammans med min gode vän Madelene skulle flytta till henne och hennes häst Max i Trollhättan och bara bli skogshäst. Hon stormtrivs och håller på att bli inkörd och det är så skönt att se henne!

IRIAS SON

Irias är en 24 årig kille som i September -16 blev vår alldeles egen.

Han är en väldigt känslig kille som har svårt att lita på alla människor, han visar direkt om personen i fråga är någon han gillar eller inte. Han är Kentas tävlingshäst i beridet bågskytte och bara Kenta träffar tavlorna så skördar de priser. Irias är väldigt högt utbildad i AR, han gör alla skolor så som skolhalt, piaff, passage terre a terre, levad, pesad, galopp ombyten och spansk skritt. Han är en väldigt framåt häst som älskar att jobba.

Han är en väldigt duktig ledare i hagen, han är försiktig och ödmjuk men bestämmer, precis så man önskade alla hästar var.

Vi köpte denna skönhet i samma veva som vår gamla Sabina fick somna in (2011).

Hon är väldigt rolig att rida, hon ÄLSKAR fart under uteritterna, men är ändå säker och trygg att rida på. Hon tycker också det är kul att hoppa.

Hon är väldigt trygg på uppvisningar håller på att utvecklas mycket, både inom dressyren, men också på ponnyridningarna, orkester och andra uppdrag!

Efter att hennes täcke blåste över huvudet i maj -2015 och en led i ryggen smällde i en kota i ryggen, fick hon vila i 2år, men nu (2018) är hon tillbaka fullt igen.

CYBER

är en 19 årig kille som vi fick av vår underbara vän Anne.

Cyber är till många sätt en kopia av vår bortgågna Redwind, han är lugn, trygg i sig själv och klarar av det mesta.

Han är Maries tävlingshäst i beridet bågskytte och deltagit uppvisningar, varit med i orkester ridning och varit en pärla som ponnyridskole häst och till de handikappade.

Klicka här om du är intresserad av att veta vår filosofi om hästar & ridning.